Jumaat, 14 Disember 2007

Selamat Hari Krismas serta Selamat Taun Baru 2008

Enggau peluang tuk aku meri Selamat Ari Krismas ngagai bala temuai ke nginti ari krismas.. ngarap ke mujur dalam semua pengawa.. piak mega meri Selamat nyambut Taun Baru 2008 ngagai semua kaban, raban, temuai ke bisi mansa blog pejalai AU.. ngarap ke taun ti ka datai tuk ila mai penyenang, pengelantang serta mai pemujur ngagai pengawa kitai semua.. ooo haaaa...



huhuhu... tuk nyau ka bercuti... Selamt Bercuti gak ngagai bala ke bisi cuti ujung taun tuk.. bejimat ba jalai raya..

Nganti bertemu baru taun baru ila (07.01.2008) ibun manah ke ruai, rumah, pendai enggau utai bukai...huhu...babaii.... cheessszzz...

salam lelenggau ngagai sulu ati...huhu..jaga diri memanah..

Rabu, 12 Disember 2007

Ngambat Penatai KelabaiFC ba menua Mayau

Kaban ku ari Mintulu bisi datai ngagai menua mayau… tapi nyau ka pulai baru madah penatai diri bisi di menua mayau.. teringat ke lebuh ke menua mintulu… di asuh orang warning atleast 3 ari sebedau datai ngambi ulih intertain kaban…kenu ko....

Apa2 pun sempat gak ngulu KFC ngirup ai kupi ba Luconia area Chong Ling Park.. begulai enggau sidak Aya RB , DSB enggau DAL..

Aturcara ke dua.. mintak ampun enda ulih enggau… agi bedau sihat sepenuh nya… nganti taun baru gak ngadu program sampai trip ke 3...

Next day…

Ngiga KFC ngagai airport… kasih tudah kaban Flight kena kensil…

laban YB KFC agi maioh pengawa.. nyak alai program intertain ia enda ulih di aduka.. apa pun dah set ba Fist Family Café nganti penatai ia begulai enggau bala sidak AS, Apaienduq serta JQ… Bala ke nganti YB KFC di Fist Family Cafe kirim salam Rimau ngagai ia....


Sory lah kaban… nganti betemu baru gak di Mintulu… mayar rimau ke nuan din . ti enda pan ngena King Robert II 2 Liter gak...

nya pan dulu...

Selasa, 11 Disember 2007

Pengawa Jurai pasal SIA ba menua Sarawak

10-12 Disember 2007 enggau urang berkursus ngiga penemu ba PUSTAKA Negeri sarawak berkait enggau SIA.. di pejurai ke Institut Sosial Malaysia begulai enggau Kementerian Pembangunan Wanita keluarga dan Masyarakat Malaysia serta Perintah Menua Sarawak ianya Kementerian Pembangunan Sosial dan Urbanisasi (KPSU) Sarawak.


Sekeda ari bala orang ke enggau ianya ari maioh macam Jabatan/Agensi Perintah Menua enggau Perintah Negeri Sarawak begulai enggau bala Sidak NGO ba menua Malaysia.. Kursus tuk di kenatai ke bala Profesor ari Universiti Putra Malaysia begulai enggau bala ari Institusi Sosial Malaysia..
sekeda ari penceramah ianyak Prof Madya Dr. Sh. Norazizan enggau Dr. Norbaya Ahmad ianya Pengajar ba Universiti Putra Malaysia....


sekeda gambar peserta ianya JQ ...

Ok naka nyak dulu..
ngirup ai mineral lok serta maca report borneo post...



Jumaat, 7 Disember 2007

Ari enda manah.. pengerai pan berubah..

Gaya ari enda tentu manah ngujung ke pengerai kitai tau enda manah..
tuk nyau rengak dah tuk... tusah endar gak laban ari tuk...

Dah nyau ka 2 papan ubat Selsema di empa bedau gak gerai...
idung mengkang tersumbat ggak tuk...
Dua tiga ari tuk tengah ngiga penawar penyakit rengak baka tuk..
fuhh.... tusah amat gak sendat idung tuk ahh...
kati neh ka ngubat rengak tuk...??

Pejalai ngiga ubat kena ngerai ke Tabin (Flu).. tuk...
sempat meda keta sidenn..

keta labuh ngagai Parit...




ngarap ke ia ke siden nyok enda teruk meh...
enda sempat nanya serta meda engau semak agi...
engagai ke ngacau trafic... dah lah jemm..


Rabu, 5 Disember 2007

Ari nyau berinsur manah....

Bepun ari empat 29.11.2007 nyentuk ke ari ari satu 3.12.2007 gaya ari di menua Mayau selalu amat ujan sampai ke nyau nadai peda mata ari... nyau lelengau asai ati ka meda mata ari... bisi sekeda madah ke dunya kitai kena lansa angin Monsun Lanina ti ngasuh ari ujan enda ngetu.. bisi mega madah ke ujung taun sigi musin pengujan.. ni meh ke betul...



Sepengudah ari ke enda tentu manah pengelama 4 ari tuk tadi.. sari tuk nyau tampak mata ari di peda.. ngarap ke ari meruan manah nyentuk ke lemai.. nyau penuh bilik endur begantung ke gari ke enda ulih rangkai laban ari ujan dua tiga ari tuk tadi..




ok lah...

ila nyambung baru...
teringat ke ka makai asi belauk kari kambing enggau Kari Kepala Ikan..

Selasa, 4 Disember 2007

Nukar Nama Blog...

Tuk kira ke madah ke diri udah nukar Domain name Blog ari apaiumbart.blogspot.com ngagai ia ke baru apaiumbart.rumahpanjai.com

sapa ke ka ngadu Domain name (Blog nuan).rumahpanjai.com tau PM ngagai Tuai Rumah ba www.rumahpanjai.com.
cuma deka di beri secara pecuma ngagai 50 bloger ke terubah..serta nitih ke peminta bala maioh...